Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Planlegging av konfirmasjon!

tirsdag 29. april , 2014 kl. 23:14 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Her i huset er det full fart for tiden. Om bare 5 dager er datteren i huset konfirmant. Lokalet, maten og nesten all pynt er så og si i boks.  Både jeg og datteren min elsker skikkelig «jentete» pynt. Altså, bling, rosa, hvitt, sølv, blomster, sløyfer osv :) hehe.  Her er det en hel masse og finne på nett. Selv om dette er en konfirmasjon, står det ikke noe i veien for å få tips ang pynting av bord og blomstreoppsetting, fra bryllupsider på nett og i blad. Er så mye fint og delikat. Det er jo bare en gang i livet man konfirmeres også, ikke sant! :) Hovedkaken bestilte jeg fra Stine`s kakeverden. Hun lager helt fantastiske lekre kaker. Så gleder meg til å se den!!

Bilde fra Karen Tran

Bilde fra Karen Tran

Cake pops

 

 


Kommentarer

  1. Nina sier:

    Så fin inspirasjon! :-)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.