Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Summerfeeling!

tirsdag 6. mai , 2014 kl. 22:01 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Nå har vi hatt ett par dager med sol og bra temperatur, og da får jeg skikkelig sommerfølelse. Kjoler og sandaler ble plutselig veldig fristende og jeg saumfarer nettet etter lekre godbiter jeg kan kaste i handlekurven :) Det finnes jo en hel del der ute, hvor noe er dyrt, men det er også masse til en rimelig penge. Det er jo så mange designere som har kjoler og diverse klær som kan se litt likt ut.  Nå er det jo også bryllupsesong, så butikkene og nettet er jo full av nydelige kjoler som egner seg til dette. Jeg skal selv i et bryllup i juni,noe jeg gleder meg enormt til,så drømmekjolen må snart være klar. Elsker bryllup og gleder meg til å se venninnen min i brudekjolen, hun kommer til å være så nydelig! I bryllup bør man jo ikke velge hvit ( som er brudens farge), svart eller rød kjole. Vil man ha lyse farger, kan man gå for babyrosa, himmelblått og mynte. En annen farge jeg synes er veldig fin på mange er gul. For ikke å snakke om sko! Dette er jo på en måte fotens smykke.  Jeg liker å finne skoen etter jeg har valgt kjole, men har man allerede drømmeskoen, må jo kjolevalget være deretter:)

Nydelig kjole fra By Malene Birger!

Nydelig kjole fra By Malene Birger!

Babyrosa kjole fra Mango!

Babyrosa kjole fra Mango!

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.