Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Inngangsparti!

tirsdag 20. mai , 2014 kl. 21:29 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Endelig fikk jeg tid til å gjøre litt utenfor. Har vært så mye annet som måtte prioriteres  i det siste, men nå er 17.mai og bursdagsfeiring av min datter ferdig, så heretter står uteområdet på 1.plass på «to do» listen min :) 17.mai inviterte vi familiene våres på reker, spekemat og vin. Svigerforeldrene mine bor på Østlandet, men de tok turen hit for å feire. Og da er det så koselig å samles slik. 19.mai stod bursdag for tur. Min «lille» pike har blitt hele 15 år. Hjelp!!! Ikke lenge til hun er voksen :( !!!                             Før helgen var jeg på Mestergrønn på Storkaia Brygge og fikk kjøpt meg tre store blomsterpotter. Disse var kjempelekre, men de var i kalkgrå, så jeg bestemte meg for å male de svarte. «Konglen» som står ved krukken er kjøpt hos Skeidar, denne er også malt svart, siden den opprinnelig var kalkgrå. Veldig fin farge det også, men syntes ikke den passet hos meg. For at malingen skal holde all slags vær, brukte jeg «Hammerite smooth». Da får man også litt skinn i det svarte. Jeg elsker jo svart og hvitt:) I dag, endelig, fikk jeg kommet meg på Plantasjen og der fant jeg meg ett nydelig tre. «Europa buskbomtre» heter dette. Bladene er litt blanke og veldig fin grønnfarge på. Denne må klippes og formes ettehvert som den vokser.  Nå gjenstår bare beising av plattingen, så er jeg endelig fornøyd med inngangspartiet mitt igjen:)

Inngangsparti!

Inngangsparti!

Malt «kongle» og krukke!

Buskbomtre!

Buskbomtre!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.