Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Pidestallskap!

lørdag 8. mars , 2014 kl. 23:39 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Da er en senvakt ferdig, og jeg er bare en snartur innom, før jeg må legge meg og gjøre meg klar til tidligvakt i morgen. Ville vise dere ett pidestallskap fra 1890-tallet. Jeg elsker jo egentlig å restaurere møbler, men dette syntes jeg skulle få være slik det står. Dette er jo tross alt ett antikt møbel. Jeg har snakket med en antikvitetshandler, som også er takstmann på antikke møbler. Da fikk jeg opplyst at dette er ett pidestallskap fra 1890-tallet, som sagt. På den ene hyllen er det skrevet noe, som også stammer rundt det årstallet. Lurer på hvem som har eid dette skapet og skrevet på den hyllen??? Spennende! Det mangler ett speil på toppen, men dette var visst veldig «in» å ta vekk i nyere tid. Ellers står det som det har stått i over 100 år :) Rett og slett ett flott møbel. Nå skal jeg legge meg ganske snart, så får dere ha en fin natt, om dere er hjemme i sofaen eller på en fest en eller annen plass:)

Dette skapet er til salgs. Ved interesse, kontakt meg på mail: mb-designs@outlook.com      Skapet er nå solgt!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.