Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Ny dag, nye muligheter!

søndag 9. mars , 2014 kl. 22:41 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

For en stund tilbake fikk jeg en stor vase av mamma, som ikke var direkte pen å se på. Den var i terrakotta farge med grønne blad:) Litt 90-tallet kan man si. Så jeg dro på Biltema og kjøpte hobbylakk i gull til kun 59-, Det man må huske å gjøre, er å vaske gjenstanden med feks rødsprit før man sprayer på lakken. Hvis man vil ha flere strøk, så bør man vente i 2-3 min, før man sprayer på nytt. Vips, så har man en helt ny gjenstand. Skapet i bakgrunn, var opprinnelig i mahogni og runde knotter i kobber. Dette pusset jeg (grundig) ned, før jeg grunnet og malte det på nytt. Nye bling-knotter, er med på og løfte skapet en smule :) Nå skal jeg nyte ett glass vin, mens jeg kryper under pleddet med boken min. (Ps: Trykk på bildet for større størrelse)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.