Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Soverom!

fredag 21. mars , 2014 kl. 21:49 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

 

Da er det blitt helg igjen, så utrolig fort tiden går! Jeg vil vise dere en sengegavl min mor og far laget til meg. De tok en treplate og dekket den med skumgummi, deretter stiftet de stoffet med møbelstifter på baksiden. Så kjekt å kunne lage det selv, slipper man å se det samme i hvert ett hus:) Nattbordene er gamle og restuarerte, ved å pusse ned og male om igjen, pluss nye knotter. Lampene på nattbordene er  gamle smijernslamper jeg hadde stående på loftet. Disse spraylakket jeg i fargen sølv(fra Biltema). Kjøpte to lampeskjermer fra Lene Bjerre, jeg bare elsker Lene Bjerre :) Pynten som henger i front, er gardinoppheng med blingstener, som jeg kjøpte hos Kid for en tid tilbake. Mye man kan gjøre med  «gammelt skrot». Pappa er en handyman, som lager mye selv, og det gjelder også disse skapene vi fikk av han for ett års tid siden. Kjempelekre skap, og man setter mere pris på «hjemmelaget» møbler:) Klikk på bildene for større størrelse. Ha en fin fredagskveld alle dere der ute :)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.