Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Litt maling gjør susen!

tirsdag 1. april , 2014 kl. 22:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Nå er det en stund siden jeg la ut noe her, men har i mellomtiden fått gjort en del her hjemme. Blant annet malt trappegang, gang nede og soverommet. Alle disse rommene var malt med fargen Larvikitt fra Jotun. Dette er en veldig fin farge, men jeg ble aldri helt komfortabel med den. Den ble litt for kald for meg.  Jeg dro på Lystrup og fikk kjøpt fargen Sanddyne fra Nordsjø. Det er ganske stor forskjell på fargene, utifra hvilken leverandør man kjøper fra.  Noe av det kjedeligste og det som tar mest tid, er å maskere. Men verre hvis man ikke gjør det :) hehe. Etter første strøk, virket fargen litt for mørk og med litt for mye brunt i.  Etter strøk nr to, kom fargen til sin rett. Helt nydelig. Så lun og behagelig farge og helt nydelig til både hvit, beige, svart og brunt. Rett og slett klassisk og tidløs farge.

Nymalt gang! Sanddyne, Nordsjø

Nymalt soverom! Sanddyne, Nordsjø




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.