Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Prosjekt vaskerom, steg 3:

onsdag 2. april , 2014 kl. 19:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har vi vært rundt om og sett på tørketrommel. Vi endte til slutt opp med en Siemens tørketrommel fra Elkjøp.  Superdeal og superservice. Nå er den allerede blitt prøvekjørt og jeg er allerede storfornøyd :) Tørketrommel er jo ett must når man har småbarn i hus. Nå gleder jeg meg til neste prosjekt inne på vaskerommet :) 1 barn er nå lagt i seng, og barn nr 2, er på fotballtrening med mannen i huset. Så nå skal jeg nyte litt smågodt, mens jeg leser litt i Maison bladet :) God onsdag alle sammen!

Viktig og kose seg

Tørketrommel på plass.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.