Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Mille Moi puter!

onsdag 16. april , 2014 kl. 22:34 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg har gått i flere måneder og irritert meg over sofaen på tv-stuen vår. Har aldri funnet de rette putene, og puter gjør jo den store forskjellen på en sofa. Dette er jo ett rom som ikke blir brukt av meg, men datteren og mannen i huset. Mor har jo stuen i huset å boltre seg på :) Flere som kjenner seg igjen der sikkert, hehe.  Så dette måtte være puter som tåler å bli brukt, i forhold til resten av putene i huset:) Endelig fant jeg noen fra Mille Moi, hos Milla i Kristiansund. Siden disse har dun i seg, kan man bare puffe de opp hvis noen sitter på dem, og det blir gjort på en tv-stue! Vi damer liker jo ikke at pynteputene blir brukt, de heter jo tross alt «pynteputer»!

Mille Moi

Mille Moi




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.