Bloggnorge.com // MB-Designs
Start blogg

Kreative løsninger

Konfirmasjonsdagen!

mandag 5. mai , 2014 kl. 23:19 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Da var den store dagen over og vi sitter igjen med mange koselige minner og mange fine ord.  Dagen var perfekt fra start til slutt, hvor konfirmanten selv var nydelig i sin nye bunad. Selve seremonien var ny fra da jeg selv stod konfirmant. Den gangen satt vi alle rundt alteret og fikk en hånd på hodet. Nå kneler de alene midt på alteret, mens fire andre står på siden og tenner ett lys for den som blir velsignet. Veldig høytidelig og fint å se på.                                                                                                                                                                                             Fredagen begynte med at jeg måtte rase over på byen og få tak i roser.  Mange som skulle kjøpe blomster denne dagen, så måtte forsikre meg om at jeg fikk tak i de jeg skulle ha. Rosa og hvite roser var ønsket fra konfirmanten. Handling av mat måtte også gjøres denne dagen. Så bar det i lokalet for å lage maten. Lokalet har ett stort kjøkken, så var så kjekt å kunne stå der. Er så takknemlig for at moren min var der for å hjelpe meg med dette.Hun er bare verdens beste! Flere av mine venner laget kaker og muffins til oss, så er så takknemlig for å ha slike gode venner også.                                                                                                                                                                                                                                                    Lørdagen fartet vi fram og tilbake fra lokalet, hjem, i butikker og kjøpe noe jeg kom på i siste liten :) Så koselig å pynte og ordne lokalet. Dette var det jeg hadde gledet meg til :) Holdt på med dette til langt på kveld,  men absolutt verdt  det!  Hovedkaken bestilte jeg fra Stine`s kakeverden, og den var så lekker å se på. Hvis noen skal bestille kake, så anbefaler jeg absolutt henne.  Hun er å finne på Facebook, hvor hun også har lagt ut mange fine bilder av kakene hun har laget.                                                                                                                                                                                                                                                                      Konfirmasjonsdagen, var det en strålende fornøyd og stolt konfirmant som smilte fra øre til øre. Alt fra oppmøte fra de hun er glad i, til alle gavene som ble levert, gjorde dagen hennes perfekt. Etter middagen holdt hun en takketale, som rørte de fleste og tårene rant. Så stolt og rørt mamma!  Vil takke til alle som bidro til å gjøre denne dagen perfekt for min kjære datter og resten av familien.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "MB-Designs" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.